Magazin > VIP
31369 ogledov

Te fotografije Pippe Middleton so princeso Kate ujezile

kate middleton Profimedia
Ona v bolniški postelji, sestra na luksuznih počitnicah.

Sestra princese Kate je pred dnevi polnila časopisne strani, saj so jo paparaci ujeli v kopalkah, in to na pregrešno dragem otoku St. Barth, kjer njena tast in tašča že od leta 1995 vodita letovišče Eden Rock, ki je pri znanih in bogatih izjemno priljubljen.

Pippi ni bilo videti, da jo skrbi za starejšo sestro, ki so jo konec januarja operirali. Abdominalna operacija je bila očitno zelo obsežna, saj je Kate v bolnišnici ostala 14 dni, na bolniškem dopustu pa bo do velike noči. 

Insajder je za Life & Style ekskluzivno povedal, da Kate ni ravno navdušena, ko vidi, kako se njena sestra razkazuje in živi življenje brez stresa. No, ni bilo čisto tako. Pippa je med dopustom prejela tragično vest. Več o tem TUKAJ

"Za Kate je nadležno, ko vidi Pippo, kako razkazuje svojo postavo," ugotavlja vir, ki tudi trdi, da valižanska princesa še vedno ni prebolela, da ji je Pippa leta 2011 na njeni poroki ukradla pozornost. Spomnimo. Pippa je nosila prelepo belo obleko, ki je zelo lepo objemala njeno telo, še zlasti zadnjico ...  Kate naj bi sestri zavidala, da lahko brez dodatnega dela uživa v ugodnostih, ki jih prinaša sorodstvo s kraljevo družino. "Živi glamurozno življenje brez kakršnih koli omejitev in dolžnosti, s katerimi se Kate sooča vsak dan," je še dodal vir.

 

Komentarjev 3
  • Avatar Zala
    Zala 15:11 05.marec 2024.

    Če so Katko res razjezile sestrine fotografije, je tudi v glavi nekaj narobe. Pippa ni protokolarni predmet in tudi koristilo ne bi, če bi se ulegla v posteljo k sestri. Vse skupaj je malo mimo.

  • alojz73 13:46 05.marec 2024.

    Kate na gre v fabrko za tekoči trak in bo lahko uživala življenje brez stresa.

  • Majazmaja 12:37 05.marec 2024.

    Ma tale sestra uživa življenje že na račun bogatih staršev in na račun še bogatejšega moža. Tako da ... Na nek način se jim godi neprimerno bolje kot 98 % prebivalcev tega planeta.