Magazin > VIP
19278 ogledov

Obdukcija pokazala tragičen razlog smrti nekdanjega partnerja Middletonove

thomas kingston Profimedia
Sedaj se je razvedelo, kaj je bilo za Thomasa usodno.

Iz Buckinghamske palače so pretekli teden sporočili, da je umrl 45-letni Thomas Kingston, mož Lady Gabrielle Kingston, kraljeve sestrične v drugem kolenu, in nekdanji partner sestre princese Kate, Pippe Middleton.

Posmrtne ostanke 45-letnika so našli v poslopju, ki stoji na posestvu njegovih staršev. Sedaj se je razvedelo, kaj je bilo za Thomasa usodno.

"Gospod Kingston je bil na obisku pri svojih starših v Cotswoldsu. 25. februarja 2024 je z njimi pojedel kosilo. Njegov oče je šel nato na sprehod s psi. Ko se je vrnil, gospoda Kingstona ni bilo v hiši in po približno 30 minutah ga je šla iskat njegova mati. Ker ni bilo odgovora, je oče je na silo vstopil v zaklenjeno gospodarsko poslopje," je povedala mrliška oglednica Katy Skerrett in dodala, da je oče sina našel mrtvega "s katastrofalno poškodbo glave". "Na kraju dogodka je bila pištola. Poklicali so reševalce. Policija je prepričana, da smrt ni sumljiva."

Kingston se je z Gabriello poročil leta 2019 v kapeli svetega Jurija na gradu Windsor, med gosti pa sta bila kraljica Elizabeta II. in njen mož, vojvoda Edinburški. 

Gabriella se je svojemu možu poklonila v skupni izjavi z njegovo družino in ga opisala kot "izjemnega človeka, ki je osvetlil življenja vseh, ki so ga poznali". Njegovo smrt so opisali kot "velik šok za vso družino". Kralj in kraljica sta vdovi poslala svoje "najbolj iskrene misli in molitve".

Thomas je bil leta 2011 v zvezi s Pippo Middleton, sestro princese Kate. Po razhodu sta ostala prijatelja. Thomas in Gabriella sta bila celo na njeni poroki z Jamesom Matthewsom.

 

Komentarjev 2
  • Avatar MS
    MS 12:01 05.marec 2024.

    Uradno Chronova bolezen! Delna resekcija črevesja!

  • Ender3 11:46 04.marec 2024.

    Uradno zastrupitev s svincem..Samomor med takšnimi vplivneži ne pride v poštev..