Magazin > VIP
24885 ogledov

Tako hitro se palača še ni odzvala, to je v zagovor povedala Kate!

kate middleton Profimedia
Kako hiter odziv ...

Prva uradna fotografija po operaciji Kate Middleton, ki jo je palača objavila konec tedna, je sprožila velik škandal. Kar štiri fotografske agencije so najnovejšo uradno fotografijo princese umaknile, saj so sumile, da je fotošopirana. Fotografijo je posnel princ William, prikazuje pa valižansko princeso z otroki, saj so Britanci pretekli konec tedna praznovali materinski dan.

Tuji mediji so sprav poročali, da palača incidenta s fotografijo ne komentira, a se je zelo hitro na Instagramu odzvala kar Kate sama. Tako hitro se britanska kraljeva družina skoraj nikoli ne odzove. Pred poldnevom je princesa na Instagramu sporočila: "Kot veliko amaterskih fotografov tudi jaz občasno eksperimentiram z urejanjem. Želim se opravičiti za kakršnokoli zmedo, ki jo je sprožila objava včerajšnje družinske fotografije. Upam, da ste vsi, ki praznujete, imeli lep materinski dan. C."

Kate Middleton | Avtor: Instagram Instagram

Kaj točno je bilo s fotografijo narobe, da so jo označili za neavtentično, pa preverite TUKAJ

Hitrost princesinega odziva pa že nakazuje, kako blizu sta Will in Kate prestolu, sploh sedaj, ko je kralj Karel hudo zbolel. Ob očetovi odsotnosti sta princ William in kraljica Camilla glavna člana, ki sta prevzela kraljeve dolžnosti. Pisalo pa se je tudi, da naj bi princ prestol nasledil prej, že pred smrtjo očeta. Mnogi tako na hitri odziv princese Kate gledajo kot na pomemben mejnik, saj se nanjo in na njeno odgovornost več ne gleda kot na odgovornost princese, temveč na odgovornost bodoče kraljice. 

Komentarjev 1
  • Ender3 16:19 11.marec 2024.

    Noro je kaj hitiji domači pisuni objavljat. Pa koga zanimajo ti otoški dvorjani, ki živijo na račun Angleških davkoplačevalcev. Bedno, bedno kaj se grejo...

Sorodne novice