Magazin > VIP
26536 ogledov

Velik preobrat v odnosu med Kate in Meghan

meghan markle, princ harry, princ william, kate middleton Profimedia
Ali to pomeni, da se odnos popravlja?

Princesa Kate Middleton in Meghan Markle naj bi bili znova v stiku. Britanski mediji pravijo, da se pogovarjata, a da naj bi v komunikaciji manjkalo ‘topline’. Pogovori naj bi potekali bolj na uradni ravni, saj Kate ni še pripravljena odpustiti in pozabiti tega, kar je bilo med njima. Kot vemo, je bil v zadnjih letih odnos med njima napet.

Kraljevi strokovnjak Tom Quinn je za Mirror povedal, da je Meghan že stopila v stik s Kate in njenim tastom Karlom III., da bi jim zaželela hitrejše okrevanje. Kate je njene želje sprejela, a s kančkom previdnosti, saj se boji, da bi Meghan ob novem nesoglasju podrobnosti spet spravila v javnost. Kraljevi strokovnjak je zato zaključil, da Kate in Meghan ne moreta obnoviti medsebojnega zaupanja, poroča 24sata.

Spomnimo, da je princ Harry v svoji knjigi razkril, da Kate in Meghan nikoli nista bili prijateljici, vse skupaj pa je poslabšal še dogodek, povezan s pokojno kraljico Elizabeto II, ko jo je, v času kraljičinega negotovega stanja na Škotskem, hotela obiskati Kate. Kraljeva družina ji je svetovala, naj ostane doma, da bi preprečili obisk Meghan, ki je kralj Karel ni hotel videti ob kraljičinih zadnjih trenutkih. Več o tem TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 2
  • Avatar Zoran
    StarMačk 14:47 08.marec 2024.

    Dve najbolj pomembni besedi domala vseh rumenih prispevkov vsakodnevnega dogajanja članom britanskega dvora, o katerem nas ta portal redno seznanja, sta besedi "naj bi"...

  • Ender3 11:57 08.marec 2024.

    Žurnalizem v polnem sijajo z znanim avtorjem tovrstnih prispevkov..