Magazin > VIP
7803 ogledov

Tako se je morala vojvodinja Kate zaradi svakinje Meghan žrtvovati

Kate Middleton Profimedia
Tega ji ne bo nikoli oprostila.

Kraljevi biograf Robert Jobson razkriva, da se vojvodinja Kate zaradi Meghan Markle ni smela posloviti od kraljice Elizabete II., česar svakinji verjetno nikoli ne bo oprostila. Leta 2022, ko je kraljica umirala, jo Kate ni smela obiskala na dvorcu Balmoral, saj so lahko le na ta način preprečili prihod vojvodinje Sussexa.

Uradni izgovor, zakaj se Kate na Škotskem ni pridružila soprogu in ostalim ožjim članom družine, je bil, da je ostala pri otrocih na gradu Windsor, v resnici pa so to odločitev sprejeli le zato, da Harry s sabo ne bi pripeljal žene. "Kralj je takrat odločil, da smejo h kraljici le otroci in njeni vnuki," pravi Jobson. Edina izjema je bila žena princa Edwarda, ki je veljala za kraljičino veliko zaupnico. 

Skratka, Karel ob kraljici menda ni želel gledati Meghan, česar sinu ni mogel povedati v obraz, zato je Kate osebno prosil, naj ostane doma. Je pa Harryja ena od očetovih odločitev še bolj zabolela - na Škotsko je moral prileteti sam, medtem ko so ostali člani družine h kraljici pripotovali skupaj. 

Napeto bo očitno tudi med kronanjem 6. maja. William se menda nima namena srečati z bratom, za kar so poskrbeli tudi z natančnim sedežnim redom. Meghan bo ostala v ZDA, uradno zaradi Archiejevega rojstnega dneva. Viri sicer trdijo, da je povabilo zavrnila, ker dvor ni želel izpolniti njenih zahtev

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.