Zato je Khloe Kardashian hčerko poimenovala True

To je resnica o imenu njene hčerke.
Oglej si celoten članek

Najnovejša članica klana Kardashian nosi ime True Thompson in mnogi namigujejo, da se je Khloe za to ime odločila, da bi na neki način kaznovala hčerinega očeta Tristana Thompsona. Kardashianova je namreč le dva dni pred porodom izvedela, da ji zaročenec ni bil zvest in da ji je lagal.

Magazin Pri noseči Khloe Kardashian so se pojavili zapleti

Uporabniki družbenih omrežij so si seveda takoj dali duška. "Živijo, True. Spoznaj svojega očeta, lažnivca," je zapisala uporabnica Twitterja, neka druga komentatorka pa je Khloe čestitala, da je izbrala tako "pasivno agresivno ime", s katerim bo očeta do konca življenja opominjala, da ni govoril resnice. 

Dekličina babica Kris Jenner pa je sedaj razkrila resnico o imenu. "Mojemu dedku po očetovi strani je bilo ime True Otis Houghton, mojemu biološkemu očetu pa Robert True Houghton," je zapisala na Twitterju in dodala, da je vesela, da se je Khloe odločila za to ime. 

Varal z dvema hkrati Te fotografije so Khloe Kardashian zlomile srce

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.