Zato so vse igralke na zlatih globusih nosile črno

Foto: Profimedia Kate Hudson Foto: Profimedia Jessica Chastain Foto: Profimedia Margot Robbie Foto: Profimedia Emilia Clarke Foto: Profimedia Catherina Zeta-Jones Foto: Profimedia Oprah Winfrey Foto: Profimedia Salma Hayek Foto: Profimedia Angelina Jolie Foto: Profimedia Reese Witherspoon Foto: Profimedia Nicole Kidman Foto: Profimedia Mandy Moore Foto: Profimedia Debra Messing Foto: Profimedia Dakota Johnson Foto: Profimedia Heidi Klum Foto: Profimedia Jessica Biel Foto: Profimedia Michelle Pfeiffer Foto: Profimedia Christina Hendricks Foto: Profimedia Diane Kreuger Foto: Profimedia Meher Tatna Foto: Profimedia Blanca Blanco
Dve igralki se tega nista držali.
Oglej si celoten članek

Na letošnji podelitvi prestižnih zlatih globusov so igralke skupno protestirale proti nedopustnemu spolnemu nadlegovanju. Večina igralk (in igralcev) je bila odetih v črno, na sebi pa so imele broško z napisom Time's Up (Čas je potekel, op. a.).

Si je pa upala ... Zlati globusi: Ta stavek Natalie Portman se bo zapisal v zgodovino

Čas je potekel je iniciativa, ki jo je ustanovilo več kot 300 predstavnikov v Hollywoodu, med katerimi sta tudi igralki Reese Witherspoon in Eva Longoria. Med igralkami pa sta bili le dve, ki se letošnjega dogovora o črnih oblekah nista držali. To sta bili Meher Tatna in Blanca Blanco, ki je poleg tega, da jeo blekla rdečo obleko, pozabila na spodnjice in nedrček.

Glavna tema letošnje podelitve zlatih globusov je bil, seveda, Harvey Weinstein. Voditelj prireditve Seth Mayers je imel kar nekaj krepkih na njegov račun. "Harveyja Weinsteina nocoj ni v dvorani. Ne skrbite. Vrnil se bo čez 20 let in bo prva oseba, ki ga bodo izžvižgali med posmrtno spominsko slovesnostjo,“ ob tej izjavi mu je dvorana, polna igralcev in igralk, pritrdilno zaploskala.

Magazin Spaceyja in Weinsteina bodo zdravili s plišastimi igračkami

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.