Magazin > Film & Glasba & TV
1607 ogledov

Zato so vse igralke na zlatih globusih nosile črno

Kate Hudson
1/20
Dve igralki se tega nista držali.

Na letošnji podelitvi prestižnih zlatih globusov so igralke skupno protestirale proti nedopustnemu spolnemu nadlegovanju. Večina igralk (in igralcev) je bila odetih v črno, na sebi pa so imele broško z napisom Time's Up (Čas je potekel, op. a.).

natalie portman Si je pa upala ... Magazin Zlati globusi: Ta stavek Natalie Portman se bo zapisal v zgodovino

Čas je potekel je iniciativa, ki jo je ustanovilo več kot 300 predstavnikov v Hollywoodu, med katerimi sta tudi igralki Reese Witherspoon in Eva Longoria. Med igralkami pa sta bili le dve, ki se letošnjega dogovora o črnih oblekah nista držali. To sta bili Meher Tatna in Blanca Blanco, ki je poleg tega, da jeo blekla rdečo obleko, pozabila na spodnjice in nedrček.

Glavna tema letošnje podelitve zlatih globusov je bil, seveda, Harvey Weinstein. Voditelj prireditve Seth Mayers je imel kar nekaj krepkih na njegov račun. "Harveyja Weinsteina nocoj ni v dvorani. Ne skrbite. Vrnil se bo čez 20 let in bo prva oseba, ki ga bodo izžvižgali med posmrtno spominsko slovesnostjo,“ ob tej izjavi mu je dvorana, polna igralcev in igralk, pritrdilno zaploskala.

igralec Kevin Spacey Magazin Spaceyja in Weinsteina bodo zdravili s plišastimi igračkami
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.