Zmago Jelinčič: Sodnici razkril, kdaj mu je žena ušla z milijonarjem

Danes je Zmago Jelinčič na sodišču povedal tudi, kako je razpadel njegov zakon.
Oglej si celoten članek

Več o ločitvi poslanca Zmaga Jelinčiča in sodni bitki za premoženje, ki se je začela danes, lahko preberete tukaj. Zmago pa je danes na vprašanje sodnice, kdaj sta se ljubezen in povezanost z ženo začeli krhati, odgovoril, da se je to zgodilo ob koncu leta 2017. 

Foto: Saša Despot monika jelinčič

Takrat naj bi ga Monika začela zavračati, menda se je ni smel več niti dotakniti. Jelinčič predvideva, da je takrat začela afero z Rokom Mikličem. Povedal je, da je za božič 2017 Monika z njim in padalskimi kolegi odpotovala v Španijo. Ker ji je Zmago rekel, da tako ne bo šlo in da želi, da je družina za praznike skupaj, je božič 2018 res preživela z njim in hčerkama, a je odpotovala za novo leto. Takrat se menda ni javljala niti hčerkama. Jelinčič je še povedal, da je bila to kaplja čez rob, kar je očitno nasmejalo Roka Mikliča, ki se je ob teh besedah s klopi za javnost in novinarje nasmehnil. 

Monika Jelinčič danes živi pri svojem novem partnerju, ki jo je zjutraj tudi pospremil na sodišče in spremljal obravnavo. 

Foto: Saša Despot zmago jelinčič, monika jelinčič, rok miklič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 19:02 13. November 2019.

    Ušla,ušla.Ajde samo za Zmaga,Miloš Bojanić - kućo u dolini.

  • 14:23 10. November 2019.

    Mogoče pa daja take izjave ker hoče da jelincica kap, preden bo postopka konec...te bo pa vse njeno. Pametna punca. …

  • 03:46 9. November 2019.

    Monika je dobila novega sponzorja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.