Saša Lendero le dočakala ta trenutek

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Napoved, da bosta imela zgodnje poletno poroko, se je uresničila.
Oglej si celoten članek

Sobota, 19. junij, bo za vedno ostala zapisana z velikimi črkami v življenju Saše Lendero in Mihe Hercoga. Par, ki se je zaročil med ustvarjanjem oddaje Kdo si ti?, se je poročil. 

Med gosti na poroki sta bila tudi Špela Grošelj in Domen Kumer. Špela je mladoporočencema prek svojega instagrama zaželela: "Saša in Miha, srečno in naj bo za večno!". 

Foto: Instagram špela grošelj
Saša je po zaroki povedala, da bosta imela zgodnje poletno poroko. "Čeprav sva skupaj že toliko let, se te poroke veseliva kot majhna otroka in tega da se bova pred svetom zaobljubila drug drugemu. Rada imava sproščena druženja, tako da bo to dogodek brez protokol in v naprej pripravljenih govorov. Od nikogar nič ne pričakujeva, to bo en velik sproščen piknik oziroma žurka. Tudi ne bo zelo gala, razen kar se tiče poročne obleke, saj si želim narediti vtis na Miho. Zanj bo obleka skrivnost. Predvsem si od najine poroke obetava, da se bomo imeli fino," je pred časom povedala Saška. Dodala je še, da jima bo na poroki pel duo Sinji galeb. "To so najini prijatelji in vedno naredijo tako žurko, kot je nama všeč, poleg tega nama dovolijo dostop do mikrofona (ha, ha)." 

Magazin Saška Lendero se je na tako lep način poklonila hčerki

Magazin Saška Lendero: Priznala, da sta poroko odpovedala zaradi partnerske krize

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:09 20. Junij 2021.

    Kdaj bomo bralci dočakali, da bo portal ponujal kakšne bolj zanimive prispevke.? Postajate vedno bolj oglaševalski medij, brez prave vsebine …

  • 11:14 20. Junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu …

  • 10:50 20. Junij 2021.

    no ,zdaj okronajta ta zakon,pa še enega otroka spočnite,se spodobi,da ne bo pupa sama.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.