Znani igralec želel pojesti manekenkina rebra

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Bizarnih zgodbic o igralcu Armieju Hammer vedno več.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Armie Hammer Zanka okoli vratu igralca Armieja Hammerja je vse bolj tesna. Po tem, ko se je oglasila njegova nekdanja simpatija, Courtney Vucekovich, ki trdi, da jo je čustveno zlorabljal in ji zaupal svoje kanibalistične fantazije, se je oglasilo še več žensk, ki imajo z zvezdnikom podobne izkušnje.

"Rekel je, da bi mi rad zlomil rebra, jih vrgel na žar in pojedel,“ je dejala Courtney, manekenka Paige Lorenze pa je za Star Magazine povedala, da je Hammer z nožem v njeno kožo vrezal svoje inicialke in se s tem hvalil pred prijatelji. Tudi njena rebra so se igralcu menda zdela slastna. Tako močno si jih je želel okusiti, da je iskal zdravnika, ki bi lepotici odstranil spodnji dve rebri.

Magazin Sporočila razkrivajo: Igralec sanja o posilstvu in kanibalizmu

"Govorim mi je, da bi jih skuhal in pojedel. Ves čas je ponavljal, da spodnjih dveh reber ne potrebujem,“ je povedala Paige, ki se je njegovim besedam najprej smejala, nato pa je ob njem postaja vse bolj prestrašena.

"Vedela sem, da moram stran,“ je še dejala in dodala, da je bil igralec sprva zelo šarmanten, nato pa se je pokazalo, da je mojster manipuliranja. Po štirih mesecih je prekinila razmerje. Zaradi njega sedaj obiskuje psihoterapijo. 

Armie je bil zaradi škandala že ob vlogo. Uradno je sam odstopil od projekta, neuradno pa se govori, da ga je odpustila Jennifer Lopez

Foto: Instagram paige lorenze

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.