Magazin > VIP
516 ogledov

Znani igralec želel pojesti manekenkina rebra

paige lorenze Profimedia
Bizarnih zgodbic o igralcu Armieju Hammer vedno več.

Armie Hammer | Avtor: Profimedia Profimedia
Zanka okoli vratu igralca Armieja Hammerja je vse bolj tesna. Po tem, ko se je oglasila njegova nekdanja simpatija, Courtney Vucekovich, ki trdi, da jo je čustveno zlorabljal in ji zaupal svoje kanibalistične fantazije, se je oglasilo še več žensk, ki imajo z zvezdnikom podobne izkušnje.

"Rekel je, da bi mi rad zlomil rebra, jih vrgel na žar in pojedel,“ je dejala Courtney, manekenka Paige Lorenze pa je za Star Magazine povedala, da je Hammer z nožem v njeno kožo vrezal svoje inicialke in se s tem hvalil pred prijatelji. Tudi njena rebra so se igralcu menda zdela slastna. Tako močno si jih je želel okusiti, da je iskal zdravnika, ki bi lepotici odstranil spodnji dve rebri.

armie hammer Magazin Sporočila razkrivajo: Igralec sanja o posilstvu in kanibalizmu

"Govorim mi je, da bi jih skuhal in pojedel. Ves čas je ponavljal, da spodnjih dveh reber ne potrebujem,“ je povedala Paige, ki se je njegovim besedam najprej smejala, nato pa je ob njem postaja vse bolj prestrašena.

"Vedela sem, da moram stran,“ je še dejala in dodala, da je bil igralec sprva zelo šarmanten, nato pa se je pokazalo, da je mojster manipuliranja. Po štirih mesecih je prekinila razmerje. Zaradi njega sedaj obiskuje psihoterapijo. 

Armie je bil zaradi škandala že ob vlogo. Uradno je sam odstopil od projekta, neuradno pa se govori, da ga je odpustila Jennifer Lopez

paige lorenze | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.