Panika v brazilski reprezentanci

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Neymar je izpustil ponedeljkov trening brazilske reprezentance, dan kasneje pa ga je zapustil po zgolj petnajstih minutah. Pri tem je močno šepal ter se držal za gleženj.
Oglej si celoten članek

Nadaljujejo se težave brazilskega zvezdnika Neymarja. Po zelo slabi predstavi na prvi tekmi Mundiala proti Švici ter norčevanju svetovnega spleta iz njegove pričeske, je situacija postala še dosti bolj resna.

Neymar Pričeska za naslov prvaka - "špageti neymarese"

V ponedeljek je namreč izpustil reprezentančni trening, dan kasneje pa na njem ni zdržal niti petnajst minut. Na samem ogrevanju je bil sicer zelo dobro razpoložen, toda kmalu je začutil bolečino v gležnju ter teren zapustil v družbi fiziterapevta. Z igrišča je odšepal vidno zaskrbljen.

Zdravnik brazilske reprezentance Rodrigo Lasmar je izjavil, da Neymarjeve težave niso povezane z njegovo poškodbo, zaradi katere je pavziral tri mesece, pač pa naj bile posledica udarca, ki ga je prejel Neymar na prvi tekmi.

Neymar je na tekmi proti Švici odigral vseh 90 minut, tekom katerih je pretrpel deset prekrškov.

Skupina E Opekli so se tudi Brazilci

Čeprav situacija ni rožnata, se vseeno pričakuje, da Brazilija v petek proti Kostariki končno pokaže svoje pravo lice ter vpiše več kot potrebne tri točke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.