Socialna omrežja eksplodirala: "Karius, ali si to ti?"

David De Gea, eden izmed najboljših vratarjev na svetu, se je precej osramotil.
Oglej si celoten članek

Na tekmi proti Portugalski je prejel gol po ne najboljšem strelu Cristiana Ronalda. Socialno omrežje Twitter mu ni pogledalo skozi prste.

Real Madrid je pripravljen Manchester Unitedu izkrcati celo bogastvo za Davida De Geo. Navsezadnje je govora o enem izmed najboljših vratarjev na svetu, če ne že o najboljšem. No, če ste prvič v življenju gledali španskega vratarja na tekmi proti Portugalski, se boste verjetno vprašali par stvari. Kot recimo, kako za vraga mu je to ušlo?

Na to odgovor verjetno nima niti sam De Gea. V tako ključnem trenutku takšna napaka... Golman takšnega kalibra se je nedvomno osramotil.

Svetovno prvenstvo Ronaldovi trije goli dovolj za točko proti Španiji

Seveda so na socialnih omrežjih takoj krenile šale na njegov račun. Največkrat se ga je primerjalo z Lorisom Kariusom, vratarjem Liverpoola, ki je zaznamoval finale Lige prvakov.

Nekateri so se spomnili na domnevni pretres možganov Liverpoolovega vratarja: "Davida De Geo je ob polčasu pregledal zdravnik, diagnosticiran mu je bil pretres možganov."

Spet drugi so posumili, da je to storil nalašč: "David De Gea namerno počne napake, da bi ga Real Madrid končno nehal loviti. Že eden izmed Unitedovih legend."

 De Gei so v obraz vrgli tudi Kariusovo izjavo po finalu Lige prvakov: "Karius: Tako slabe vratarske predstave, kot je bila moja, na tako pomembni tekmi še dolgo ne bomo videli. De Gea: Primi moje pivo."

 Nekateri pa niso našli podobnosti s Kariusom, pač pa ...

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.