Mundial 2018
4774 ogledov

Socialna omrežja eksplodirala: "Karius, ali si to ti?"

David De Gea, eden izmed najboljših vratarjev na svetu, se je precej osramotil.

Na tekmi proti Portugalski je prejel gol po ne najboljšem strelu Cristiana Ronalda. Socialno omrežje Twitter mu ni pogledalo skozi prste.

Real Madrid je pripravljen Manchester Unitedu izkrcati celo bogastvo za Davida De Geo. Navsezadnje je govora o enem izmed najboljših vratarjev na svetu, če ne že o najboljšem. No, če ste prvič v življenju gledali španskega vratarja na tekmi proti Portugalski, se boste verjetno vprašali par stvari. Kot recimo, kako za vraga mu je to ušlo?

Na to odgovor verjetno nima niti sam De Gea. V tako ključnem trenutku takšna napaka... Golman takšnega kalibra se je nedvomno osramotil.

Svetovno prvenstvo Mundial 2018 Ronaldovi trije goli dovolj za točko proti Španiji

Seveda so na socialnih omrežjih takoj krenile šale na njegov račun. Največkrat se ga je primerjalo z Lorisom Kariusom, vratarjem Liverpoola, ki je zaznamoval finale Lige prvakov.

Nekateri so se spomnili na domnevni pretres možganov Liverpoolovega vratarja: "Davida De Geo je ob polčasu pregledal zdravnik, diagnosticiran mu je bil pretres možganov."

Spet drugi so posumili, da je to storil nalašč: "David De Gea namerno počne napake, da bi ga Real Madrid končno nehal loviti. Že eden izmed Unitedovih legend."

 De Gei so v obraz vrgli tudi Kariusovo izjavo po finalu Lige prvakov: "Karius: Tako slabe vratarske predstave, kot je bila moja, na tako pomembni tekmi še dolgo ne bomo videli. De Gea: Primi moje pivo."

 Nekateri pa niso našli podobnosti s Kariusom, pač pa ...

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice