Williams bo zaradi sredinca kaznovan po ruskem zakonu

Foto: Epa robbie williams
Sloviti pevec bo moral 'plačati'.
Oglej si celoten članek

Britanski pevec Robbie Williams bo zaradi sredinca, ki ga je pokazal na četrtkovem slovesnem odprtju svetovnega prvenstva v nogometu v Moskvi, moral plačati kazen v višini 42 funtov, je zapisal rumeno obarvani angleški časnik The Sun.

Isti vir navaja, da je znani 44-letni britanski pevec s to potezo kršil ruski zakon iz leta 2014, ki na javnih dogodkih prepoveduje nedostojno obnašanje.

O favoritih "Favorit je Brazilija, navijali bomo za Hrvate"

V javnosti so zaokrožile številne razlage njegove neprimerne geste na slovesnem odprtju. Najbolj verjetno je, da je sredinec namenil svojim kritikom, ki so ga javno napadli, da se je "prodal" ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu in za lepe denarce nastopil na odprtju prvenstva. Po drugi strani je Williams v preteklosti podprl gibanje LGBT, ki si prizadeva za enakovredne pravice lezbijk, gejev, biseksualnih in transspolnih oseb, Rusija pa velja za nekakšno "teptalko" njihovih pravic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:01 16. Junij 2018.

    In je pokazal sredinca..in?! Določen folk mu je lep čas najedal zaradi nastopa. Model je pokazal, kaj si misli o …

  • 13:21 16. Junij 2018.

    Idiot tromotorni in ne glede komu ga je pokazal.

  • mph
    13:18 16. Junij 2018.

    Čisto jasno, da je bil sredinec namenjen britanskim zločincem, ki so skupaj z Američani pobijali in uničevali Irak, Sirijo, Libijo, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.