Mundial 2018
2935 ogledov

Williams bo zaradi sredinca kaznovan po ruskem zakonu

robbie williams Epa
Sloviti pevec bo moral 'plačati'.

Britanski pevec Robbie Williams bo zaradi sredinca, ki ga je pokazal na četrtkovem slovesnem odprtju svetovnega prvenstva v nogometu v Moskvi, moral plačati kazen v višini 42 funtov, je zapisal rumeno obarvani angleški časnik The Sun.

Isti vir navaja, da je znani 44-letni britanski pevec s to potezo kršil ruski zakon iz leta 2014, ki na javnih dogodkih prepoveduje nedostojno obnašanje.

hrvaška nogometna reprezentanca O favoritih Šport "Favorit je Brazilija, navijali bomo za Hrvate"

V javnosti so zaokrožile številne razlage njegove neprimerne geste na slovesnem odprtju. Najbolj verjetno je, da je sredinec namenil svojim kritikom, ki so ga javno napadli, da se je "prodal" ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu in za lepe denarce nastopil na odprtju prvenstva. Po drugi strani je Williams v preteklosti podprl gibanje LGBT, ki si prizadeva za enakovredne pravice lezbijk, gejev, biseksualnih in transspolnih oseb, Rusija pa velja za nekakšno "teptalko" njihovih pravic.

Komentarjev 3
 • Avatar Smeško Kopra
  Smeško Kopra 15:01 16.junij 2018.

  In je pokazal sredinca..in?! Določen folk mu je lep čas najedal zaradi nastopa. Model je pokazal, kaj si misli o tem :)

 • maresem 13:21 16.junij 2018.

  Idiot tromotorni in ne glede komu ga je pokazal.

 • mph 13:18 16.junij 2018.

  Čisto jasno, da je bil sredinec namenjen britanskim zločincem, ki so skupaj z Američani pobijali in uničevali Irak, Sirijo, Libijo, .... pa še in še bi se našlo. Sprevrženost brez primejave je, da so ravno ti očitali Robbiju nemoralnost, da ...prikaži več je nastopil v Rusiji.

Sorodne novice