9.372 origamijev = 9.372 evrov pomoči

Foto: Arhiv Toyota
Foto: Arhiv Toyota
Zaključila se je Toyotina dobrodelna kampanja izdelovanja origamijev. Otroci iz vrtcev, osnovnih in srednjih šol, ustanove s posebnimi potrebami in posamezniki iz vseh koncev Slovenije so izdelali kar 9.372 origamijev, kar pomeni toliko evrov pomoči za otroke z rakom in krvnimi boleznimi.
Oglej si celoten članek

Ček v vrednosti 9.372 evrov je v imenu Ustanove za pomoč otrokom z rakom in krvnimi boleznimi prejela predstojnica oddelka dr. Majda Dolničar. "Hvaležnost, ki smo jo čutili v očeh otrok in osebja, je bila vredna vašega in našega truda. Zato se  zahvaljujemo prav vsem, ki so bili del Toyotine kampanje in pokazali, da s skupno voljo še vedno lahko osrečimo in razveselimo tiste, ki potrebujejo pomoč," so povedali na Toyoti.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.