Adrenalinski tek pred zombiji

Foto: FameFlynet Zombiji
Čeprav boste vedeli, da zombiji niso pravi, vam bo tek pognal kri po žilah.
Oglej si celoten članek

Naj adrenalin naredi svoje! V Gorici 14. aprila organizirajo prvi tek pred zombiji, katerega start bo na goriškem Travniku. Udeleženci, ki bodo bežali pred grozljivimi zombiji, bodo imeli pred seboj traso, dolgo od pet do sedem kilometrov. 

Zombiji so v zadnjih letih postali izjemno priljubljeni, predvsem pa je k temu pripomogla serija Živi mrtveci, ki jo poznajo tudi slovenski gledalci. "Maraton" Italian zombie run se torej prvič seli tudi čez mejo, k nam. Organizatorji vse udeležence na začetku teka motivirajo z besedami: "Če je mrtev in teče, ti beži!"

Proga bo potekala po ulicah, parkih in gozdovih, kjer bodo na tekače ob raznih naravnih ovirah in blatu prežali v zombije našemljeni udeleženci.

Verjetno bo adrenalin na tem teku naredi svoje, zato mislimo, da vas kondicija ne sme preveč skrbeti. 

Prijave na tek zbirajo na spletni strani www.zombieitaliarun.com.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.