Argeta brez aditivov za brezkompromisno kakovost

Foto: MKGP Foto: MKGP
Izdelki Argeta se ponašajo s pečatom »BREZ«, ki zagotavlja, da v njih ni ojačevalcev arome, konzervansov, barvil ali glutena.
Oglej si celoten članek

Danes nam zaradi hitrega življenjskega tempa prepogosto zmanjkuje časa za pripravo rednih kakovostnih obrokov in zato vse pogosteje posegamo po hitrih ali v naprej pripravljenih jedeh. Pri teh pa sta hitro pod vprašajem kakovost sestavin in prisotnost škodljivih dodatkov v procesu proizvodnje. Vedno bolj se izpostavlja tudi problem vsebnosti glutena, saj bi naj bil nanj v zahodnih državah občutljiv kar vsaki četrti. Argeta zato ubira drugo pot in s širokim asortimanom visokokakovostnih izdelkov omogoča brezskrbno uživanje v vsakem obroku.

Foto: Argeta

Pri Argeti namreč prisegajo na najvišje standarde in z vsakim izdelkom dokazujejo, da lahko tudi majhen obrok ponudi najvišjo kakovost. Poznani so po izbiri le najboljših sestavin, kakovostnih kosov mesa ali rib ter 100-odstotno naravnih začimb in rastlinskih olj, sedaj pa se predstavljajo s še eno pomembno prednostjo. Opozorili so namreč na problem dodatkov v hrani in izpostavili, česa v njihovih izdelkih pravzaprav ni. Izdelki Argeta so popolnoma brez ojačevalcev arome, konzervansov, barvil in glutena. Njihovo izjemno kakovost zagotavljajo s sodobno visokotehnološko proizvodnjo, sterilnost in trajnost pa s posebnim postopkom termične obdelave.

Tako sedaj Argeta s ponosom nosi pečat »BREZ«, ki dokazuje, da v izdelkih ni ojačevalcev arome, konzervansov, barvil ali glutena, v podjetju pa še naprej dokazujejo, da le ob uporabi najboljših sestavin nastanejo izdelki tako visoke kakovosti, da jim ni več kaj dodati.

Foto: Argeta

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.