BTC City z že 18. FNZ

Foto: Arhiv BTC City
Foto: Arhiv BTC City
V BTC City Ljubljana bo v soboto in nedeljo, 21. in 22. oktobra, potekal že 18. Festival nakupov in zabave (FNZ), kjer sta prodaja in nakup odlično združena z zabavo.
Oglej si celoten članek

Za tokratni festival so organizatorji pripravili kar nekaj novosti, s katerimi bodo ob tradicionalnih popustih, ki jih ponujajo trgovci, poskrbeli za še pestrejše in družabnejše dogajanje v BTC Cityju. V času FNZ bodo trgovine odprte v soboto od 9. do 21. ure, v nedeljo pa od 9. do 17. ure. Več o FNZ si preberite na www.btc-city.com/oznaka/11/festival-nakupov-in-zabave.

Za tokratni festival so organizatorji pripravili nekaj novosti, s katerimi bodo, ob tradicionalnih popustih, ki jih ponujajo trgovci, poskrbeli za še pestrejše in še bolj družabno dogajanje v BTC City. Sobotno dogajanje bo zaokrožil osrednji večerni koncert, na katerem bo nastopil Rok'n'band, kot predskupina pa bo nastopila skupina igralcev improlige« Dejmo stisnt teater«, ki bo prav gotovo dodobra ogrela obiskovalce.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.