Čas imate samo še do polnoči

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Boj za zmagovalca nagradnega tekmovanja Preobrazba se bliža koncu. Za svojega favorita lahko glasujete samo še danes do polnoči!
Oglej si celoten članek

Le še nekaj ur lahko pomagate enemu od petih finalistov uresničiti sanje. Zmagovalec, ki ga boste določili vi, si bo lahko izbral lepotne operacije v vrednosti 101 tisoč evrov, ki jih podarja Žurnal24 v sodelovanju s priznano zagrebško Polikliniko Bagatin.

Zadenite privlačno nagrado

Vsi, ki boste za svojega favorita poslali vsaj en SMS, boste sodelovali tudi v žrebanju za glavno nagrado, LED HDTV znamke LG, drugo nagrado hišni kino znamke Philips in tri druge praktične nagrade. Z vsakim poslanim SMS-om imate več možnosti, da bo ena od privlačnih nagrad vaša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.