Delavnica: Filmski plakat

Foto: DobraVaga/Facebook ustvarjanje filmskega plakata
Ljubljana, 17. marec od 14. do 18. ure.
Oglej si celoten članek

Delavnica z imenom Filmski plakat bo to soboto potekala v razstavnem in projektnem porstoru DobraVaga na Adamič-Lundrovem nabrežju 5. vse udeležence bo skozi izdelavo avtorskega plakata za njihov najljubši film (ali izmišljeni film) popeljala skozi proces izdelave avtorskega plakata. Udeleženci bodo spoznali, kakšne so osnovne zakonitosti oblikovanja plakatov, raziskovali kultne pdoobe in zgodbe filmskih plakatov.

Delavnico bo vodil Zoran Pungerčar, ki sicer deluje na področju ilustracije, slikarstva, grafike in grafičnega oblikovanja. Je tudi član kolektiva Riso Paradiso, s svojo založbo Look Back and Laugh pa izdaja umetniške zine in knjige umetnika ter organizira vsakoletni sejem zinov Caffeine Hours.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.