Edini prejel pet zvezdic Euro NCAP in nagrado Advanced Award

Foto: VW
Foto: VW
Evropska organizacija za varstvo potrošnikov Euro NCAP (European New Car Assesment Programme) je Volkswagnovima modeloma up! in Beetle podelila najboljšo oceno za avtomobilsko varnost – pet zvezdic za varnostno kategorijo zaščita potnikov, varnost otrok, zaščito pešcev in opremljenost z varnostnimi asistenčnimi sistemi.
Oglej si celoten članek

Poleg tega je up! za inovativno mestno funkcijo zaviranja v sili prejel nagrado Euro NCAP Advanced Award. Volkswagnov malček se tako v svojem neposrednem konkurenčnem okolju uvršča povsem v vrh, kajti petih zvezdic in nagrade Advanced Award ni doslej prejel noben avto tega razreda.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.