Fešta od tune (Tunina zabava)

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Tradicija lova na tune v Jadranovem še vedno živi in ob obisku majhnega jadranskega mesta na severu Hrvaške je boste deležni tudi vi.
Oglej si celoten članek

Tradicija s pogostitvijo

Dogodek Fešta od tune ali Tunina zabava je zasnovan z željo, da se ljudi spomni na nekdanjo tradicijo lova na tune v Jadranovem. Ob domiselni ribiški okrasitvi prostora se zabava vpričo obiskovalcev začne s čiščenjem velike tune, iz katere pozneje pripravijo in ponudijo razne tunine specialitete – od solat, namazov in brodetov do tune na žaru. Ob prijetni glasbi in tradicionalnem ribiškem vzdušju sta dobra zabava in prijetno vzdušje zagotovoljena! Več informacij o dogodku dobite na spletni strani www.rivieracrikvenica.com ali prek elektronskega naslova info@tzg-crikvenice.hr.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.