Festival Exit je razprodan

Foto: Žurnal24 Dance arena na festivalu Exit.
Vstopnice za festival Exit, namenjene za področje Jugovzhodne Evrope, so razprodane.
Oglej si celoten članek

Čeprav je bilo predvideno, da bo prodaja vstopnic v Sloveniji, na Hrvaškem, Bosni in Hercegovini, Črni gori in Makedoniji potekala do sobote, 4. julija, so bile karte razprodane pred prvim julijem.

Vsi potencialni obiskovalci, ki niso prišli do svojih vstopnic za desetletnico festivala Exit, jih lahko zaenkrat še vedno kupijo na prodajnih mestih v Srbiji, kjer so poleg štiridnevnih na voljo tudi enodnevne vstopnice.

Od 9. do 12. julija bo na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu nastopilo več kot 600 izvajalcev, med njimi tudi Arctic Monkeys, The Prodigy, Korn, Kraftwerk, Manic Street Preachers, Lily Allen, Pati Smith, Moby, Madness, Etienne de Crecy, Carl Cox, Eric Prydz, Richie Hawtin, Dubfire, Darren Emerson, Sander Kleinenberg, Hladno pivo in številni drugi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.