Festival potic

Foto: jazkuham.si Potica
Prebold, petek 23. marec in sobota 24. marec v Dvorani Prebold.
Oglej si celoten članek

Peki in pekarice, občina Prebold vas vabi na 15. Festival potic v Dvorano Prebold. "Vabimo vas, da nam s svojimi sladkim doprinosom pomagate ohraniti pomembno slovensko dediščino naših babic in dedkov," se glasi njihovo uradno vabilo na festival.

Na letošnjem festivalu bodo ocenjevali: 
- orehovo potico,
- orehov kolač, 
- smetanovo potico z dodatki, 
- in ostale potice z dodatki.

Tudi letos bodo vse dobrote, ki jih bodo udeleženci prinesli, podarili domovom starejših in jim tako polepšali velikonočne praznike. Festival boi v petek 23. marca potekal med 9. in 13. uro. Ob 19. uri bo potekala zaključna slovesnost s podelitvijo nagrad in priznanj. V soboto 24. marca pa bodo potice na ogled med 8. in 15. uro. 

Potice bodo razdelili med starejše v domovih v občinah Vransko, Prebold, Polzela in Žalec.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.