Finale Fant kuharskega natečaja

Foto: Žurnal24 Finale Fant kuharskega natečaja 1 Foto: Žurnal24 Finale Fant kuharskega natečaja 2 Foto: Žurnal24 Finale Fant kuharskega natečaja 3 Foto: Žurnal24 Finale Fant kuharskega natečaja 4 Foto: Žurnal24 Finale Fant kuharskega natečaja 5 Foto: Žurnal24 Finale Fant kuharskega natečaja 6 Foto: Žurnal24 Finale Fant kuharskega natečaja 7 Foto: Žurnal24 Finale Fant kuharskega natečaja 8 Foto: Žurnal24 Finale Fant kuharskega natečaja 9 Foto: Žurnal24 Finale Fant kuharskega natečaja 10 Foto: Žurnal24 Fant finale 1 Foto: Žurnal24 Fant finale 2 Foto: Žurnal24 Fant finale 3 Foto: Žurnal24 Fant finale 4 Foto: Žurnal24 Fant finale 5 Foto: Žurnal24 Fant finale 6 Foto: Žurnal24 Fant finale 7 Foto: Žurnal24 Fant finale 8 Foto: Žurnal24 Fant finale 9 Foto: Žurnal24 Fant finale 10 Foto: Žurnal24 Fant finale 11 Foto: Žurnal24 Fant finale 12 Foto: Žurnal24 Fant finale 13 Foto: Žurnal24 Fant finale 14 Foto: Žurnal24 Fant finale 15 Foto: Žurnal24 Fant finale 16 Foto: Žurnal24 Fant finale 17 Foto: Žurnal24 Fant finale 18 Foto: Žurnal24 Fant finale 19 Foto: Žurnal24 Fant finale 20 Foto: Žurnal24 Fant finale 21 Foto: Žurnal24 Fant finale 22 Foto: Žurnal24 Fant finale 23 Foto: Žurnal24 Fant finale 24 Foto: Žurnal24 Fant finale 25 Foto: Žurnal24 Fant finale 26
Oglej si celoten članek

V prostorih razstavnega salona Bosch in Siemens v Ljubljani se je v soboto, 9. 6. 2012, odvijal finale Fant kuharskega natečaja. Finalisti so se potegovali za privlačne nagrade, vseskozi pa jih je spremljal Podravkin promotor kulinarike Boštjan Palčič.

Zmagovalec:

  • Aleš Kušar

Ostali finalisti:

  • Sara Ekinović
  • Maja Lilija
  • Marija Bizjak

Pravilnik o organizaciji nagradnega natečaja je objavljen tukaj.

 

Novo – Fant eci-Peci in Fant hrustljavčki

Fant eci-Peci je nova mešanica za pripravo piščančjega in svinjskega mesa v pečici brez dodajanja olja, ki je nastala po domači recepturi z dolgoletnimi izkušnjami in tradicijo ter ne vsebuje ojačevalcev okusa. Priprava priljubljenih zalogajev s Fant eci-Peci mešanico je preprosta, saj meso samo vložite v priloženo vrečko, potresete s Fant eci-Peci mešanico, da se začimbe enakomerno razporedijo, in pečete 60 minut. Meso bo s Fant eci-Peci mešanico vedno sočno in mehko, pečica pa bo zaradi praktične vrečke ostala čista. Fant eci-Peci mešanica je odlična izbira tudi za začetnike v kuhinji, ki morajo s svojim kulinaričnim znanjem navdušiti tudi vrhunske kuharske mojstre. Veseli pa boste tudi tisti, ki skrbite za zdravje in lepo postavo, saj vsebujejo jedi s Fant eci-Peci mešanico manj maščob, ker pri pečenju ni treba uporabiti olja.

Paniranje in omaka v eni vrečki

Novi Fant hrustljavčki so tri različne kombinacije drobtin in paniranja z omako v enem pakiranju za meso, zelenjavo ali ribe. Fant hrustljavčki omogočajo hitro in preprosto pripravo hrustljave in okusne jedi s popolno omako. Vsako pakiranje Fant hrustljavčkov vsebuje posebno kombinacijo začimb za omako in to brez dodanih ojačevalcev okusa.

S Fant hrustljavčki bo tako priprava slastnih hrustljavčkov preprosta:

meso, zelenjavo ali ribe v zmesi za paniranje in brez olja pecite v pečici samo 25 minut, za popolno hrustljavo avanturo pa zmešajte še omako, za kar boste potrebovali samo minuto.

Potrebujete namreč le jogurt, majonezo in kečap. Dodajte še izbrano mešanico začimb iz vrečke Fant hrustljavčki in slastna omaka je pripravljena.

Slastne hrustljavčke bodo z užitkom pomakali v omako in zmazali tako ljubitelji mesa kot vegetarijanci. S Fant hrustljavčki boste prihranili čas pri pripravi hrane, in celo po kuhanju, saj ne bo mastne posode, zato vam bo ostalo več časa za druge dejavnosti. S Fant hrustljavčki preprosto ne morete zgrešiti, zato jih imejte vedno pri roki!

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.