Fitnes, aerobika in savna za samo 34,50 evra na mesec

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Dolgotrajna zima se je poslovila in sezona kopalk se končno približuje. Da boste v poletje skočili samozavestni in fit, v fitnes centru SOKOLlaguna izoblikujte svoje telo!
Oglej si celoten članek

Neomejen obisk fitnesa, vseh skupinskih vadb in savne za en evro na dan

Ob sklenitvi dogovora o letnem obročnem odplačevanju je nova karta, ki so jo oblikovali v fitnes centru SOKOLlaguna, lahko vaša za samo 34,50 evra na mesec. Karta vključuje obisk fitnesa, vseh skupinskih vadb in savne v centrih SOKOLvič in SOKOLlaguna hkrati.

Ne zamudite te neverjetne akcijske ponudbe in v poletje zakorakajte z izoblikovano postavo! Za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko 041 69 84 98, pišite na elektronski naslov sokolfit@sokolgroup.com ali obiščite www.sokolgroup.com.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.