Ford Focus - najboljši službeni avto

Foto: Arhiv Ford
Foto: Arhiv Ford
Ford Focus je najboljša izbira v svojem segmentu, so odločili bralci in strokovna komisija časnika Finance. V kategoriji Službeni avto leta v okviru izbora Poslovni avto 2012 je namreč prejel največ glasov in z vsemi možnimi točkami odločno zmagal.
Oglej si celoten članek

Novinarska žirija je kandidate natančno preizkusila in jih ovrednotila po skoraj sto merljivih kriterijih. Ford Focus je s privlačno ceno in pestrim naborom nagrajenih varnostnih sistemov na voljo tudi z najvarčnejšim bencinskim motorjem doslej. 1,0-litrski EcoBoost motor je primer inovacije, ki prihaja na trg v pravem trenutku, ko kupci iščejo vozila z varčnejšimi bencinskimi motorji, ki morajo biti za vožnjo še vedno zabavni.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.