Halle Berry nov Deichmannov obraz

Foto: Deichmann
Foto: Deichmann
Igralka Halle Berry sledi korakom supermanekenke Cindy Crawford – ekskluzivno za podjetje Deichmann je ustvarila svojo lastno kolekcijo obutve 5th Avenue by Halle Berry, ki obsega 40 poletno lahkih, toda elegantnih in ženstvenih modelov.
Oglej si celoten članek

„Moja kolekcija 5th  Avenue je nekaj, kar me navdihuje. Čevlji so lahkotni in enostavni za nošenje – za vsako žensko. So modni in cenovno dostopni, kar je vodilo moje kolekcije," je povedala lepotica. Po okusu Halle Berry se bodo Slovenke lahko obule od 5. marca, za par čevljev 5th Avenue by Halle Berry kolekcije pomlad/poletje pa bodo morale odšteti od 34,90 do 49,90 evra.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.