Hypo doniral 17.500 evrov

Foto: ARHIV HYPO ALPE ADRIA
Foto: ARHIV HYPO ALPE ADRIA
Hypo Alpe Adria je z donacijo 17.500 evrov v okviru projekta Razgibajmo otroštvo – radosti na snegu, ki ga vodi Zveza prijateljev mladine Moste Polje, otrokom iz socialno ogroženih družin omogočil enotedensko zimovanje v Kranjski Gori.
Oglej si celoten članek

"Zavedamo se, da je vse preveč otrok, ki nikdar ne doživijo sončne strani življenja, zato si želimo na njihove obraze privabiti nasmeh. Upamo, da smo jim s pomočjo te donacije uspeli podariti obilo snežnih radosti in veselja," je povedal Alexander Picker, predsednik uprave Hypo Alpe-Adria-Bank, d. d.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.