Imate radi čokolado? Te novice boste zelo veseli!

Foto: Cukrček Foto: Cukrček Foto: Cukrček Foto: Cukrček Cukrček
V čokoladnici Cukrček so v avgustu, poleg že obstoječih čokoladnice na Bregu 4 in Miklošičevi 4 v centru Ljubljane, odprli novo čokoladnico na Trubarjevi 20.
Oglej si celoten članek

Čokoladnica je narejena v stilu ulice, ki navdihuje z nostalgično-modernim stilom. V čokoladnici Cukrček na Trubarjevi ponujajo vrhunske, ročno narejene čokoladne izdelke izpod rok vrhunskih slovenskih čokoladerjev.

Foto: Čokoladnica Cukrček Čokoladnica Cukrček Obiskovalci se boste lahko razvajali z odličnimi pralinami, ki jih ponujajo posamezno iz vitrine ali pakirane v lične škatlice od 3 do 100 pralin. Čokoladne tablice z več kot 80 okusi - med njimi so najbolj zanimivi z vrtnico, sivko, arancini, karamelo-soljo… posladkali se boste lahko tudi s sadjem v čokoladi in čokoladnimi namazi. V Cukrčku boste našli tudi vsakodnevna darila za vaše prijatelje kot tudi eksluzivna darila za vaše poslovne partnerje.

 

Turisti bodo najraje posegli po Guinnessovi čokoladi, katero so v čokoladnici Cukrček naredili lansko leto na čokoladnem festivalu v Radovljici in je merila 142 kvadratnih metrov, najbolj znanimi Prešernovimi kroglicami in čokoladi s soljo iz Piranskih solin.

V Cukrčku na Trubarjevi se bo za vsakogar našlo nekaj čokoladnega in sladkega v stilu njihovega slogana: Ko razvada postane navada.

Vabljeni v mesecu avgustu, saj imajo otvoritveni, 20 odstotni popust.

več na;
FB: cokoladnica cukrcek
Instagram: cokoladnica cukrcek

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.