ISTA KRILA, DRUGAČNE RED BULL EDICIJE

Družina Red Bull se širi. Od letos lahko namreč uživate v povsem novih okusih Red Bulla – Rdeča edicija z okusom brusnice, Modra edicija z okusom borovnice in Srebrna edicija z okusom limete.
Oglej si celoten članek

Ista formula, drugačen okus

Red Bull Edicije temeljijo na isti formuli kot pijača Red Bull Energy Drink, vendar pa so drugačnega okusa in barve. Dostopne so v 250 mililitrskih pločevinkah edinstvenih oblik, ki z barvami sadja odražajo vsaka svoj okus. Številni okusi energijske pijače Red Bull bodo prišli prav bodisi med telesno dejavnostjo, službo, nakupovanjem, celonočnim učenjem ali kateri drugi situaciji. Red Bull Edicije so energijske pijače, namenjene vsem, ki imate radi funkcionalnost Red Bulla in okus brusnice, borovnice ali limete. 

Novi okusi brusnica, borovnica in limeta

Red Bull Edicije dajo krila tako kot pijača Red Bull Energy Drink, vendar z okusom brusnice, limete in borovnice. Vsak okus ima svojo posebno oblikovano pločevinko, ki odraža okus in barvo pijače. Rdeča edicija vsebuje rdečo pijačo s sladkim okusom brusnice, ki nudi vse, kar nudi pijača Red Bull Energy Drink, srebrna edicija je bolj osvežilna različica izvirnika z okusom limete, medtem ko je Modra edicija modra pijača s sadnim okusom borovnice.

Foto: Žurnal24 red bull Foto: Žurnal24 red bull Foto: Žurnal24 red bull

 

 

 

 

 

 

Od letos tudi na slovenskih policah

Več kot 25 let ogromno ljudi po vsem svetu svoj odmerek energije vsakodnevno dobiva z Red Bullom, ki jim pomaga pri opravkih v službi, pri športu, učenju, dolgih vožnjah in zaspanih popoldnevih. Red Bull daje krila in je primeren za vsakogar, ki potrebuje precejšen odmerek energije. Red Bull pospešuje učinkovitost, še zlasti v času povečanih psihofizičnih naporov, izboljšuje zbranost in odzivni čas ter spodbuja presnovo.
Septembra 2011 so bile Red Bull Edicije lansirane na avstrijskem trgu, lani so vstopile na Nizozemsko, v Nemčijo, Belgijo, Švico, Francijo, Španijo, Portugalsko, Južno Afriko, Avstralijo ter na Novo Zelandijo. Od letošnjega leta  so na voljo tudi pri nas po enaki ceni kot pijači Red Bull Energy Drink in Red Bull Sugarfree.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.