Izbrali ste zmagovalce

Foto: Žurnal24 1. mesto: Smučanje na Krvavcu Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Nagradna igra Moj veseli december se je končala. Izbrali ste tri zmagovalce, ki bodo prejeli privlačne nagrade.
Oglej si celoten članek

Do 12. 1. 2009 smo izbirali najbolj nore fotografije na temo Moj veseli december. Vsak teden smo z vašo pomočjo in s pomočjo strokovne žirije izbrali dve najboljši fotografiji, ki sta prejeli tedensko nagrado in se uvrstili v VELIKI FINALE, ki je trajal do danes.

Izbrali ste …
Prvo mesto (2364 glasov) je zasedla fotografija Smučanje na Krvavcu. Avtor bo prejel pralni stroj Hoover VHD 9163 ZI. MP3 Philips SA 6045 4 GB bo dobil pošiljatelj fotografije Kaj bi bil december brez okrašene smreke?, ki je pristala na drugem mestu (2127 glasov). Namizna vremenska postaja pa bo šla v roke avtorju fotografije Slap Škratovc, za katero ste glasovali 1788-krat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.