Kako narediti nepozaben dogodek

Foto: Catering LAB Foto: Catering LAB Foto: Catering LAB Foto: Catering LAB Foto: Catering LAB Foto: Catering LAB Foto: Catering LAB Foto: Catering LAB Foto: Catering LAB Foto: Catering LAB
Vas čaka organizacija seminarja, pogostitve poslovnih partnerjev, konference, poroke ali zgolj velike zabave? Berite dalje ...
Oglej si celoten članek

Podjetje Catering.LAB je sveže podjetje na slovenskem trgu, ki ga sestavljajo prekaljeni mojstri z dolgoletnimi izkušnjami v catering storitvah.

Foto: Catering LAB Njihovo vrhunsko osebje bo poskrbelo za nepozaben dogodek, kakovost, prijaznost, odličnost v postrežbi, za vrhunski dizajn hrane ter inovativno dekoracijo celotne catering storitve.

Za res nepozaben dogodek

Podjetje Catering.LAB pripravlja prefinjene dogodke, ki bodo vsem ostali v lepem spominu. Pomagajo pri seminarjih, pogostitvah poslovnih partnerjev, mednarodnih konferencah, sanjskih porokah, zabavah s tematiko in tako dalje.

 

S pravimi detajli in smislom za dekoracijo dopolnijo vzdušje celotnega dogodka, saj se zavedajo, da zgolj odlična hrana ni dovolj.

Za vas si bodo vedno vzeli dovolj časa, vas resnično poslušali ter vam pomagali tudi z inovativnimi idejami in opredlogi. Vabijo vas k popolni kulinarični dogodivščini.

Foto: Catering LAB

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.