Kar 28 % jo že uporablja

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Več kot polovica (52 odstotkov) uporabnikov mobilnih telefonov je že videla ali slišala za kode QR, poročajo na /www.marketingprofs.com. Kar 28 odstotkov pa je kakšno tudi že skenirala.
Oglej si celoten članek

Kode QR, katerih uporaba se vztrajno veča, najpogosteje uporabljajo uporabniki iPhona, ki predstavljajo kar 68 odstotkov vseh uporabnikov kod QR. Sledijo jim uporabniki Androida s 26 odstotki in s štirimi odstotki uporabniki Blackberryja.

Kode QR so vsekakor sodobno orodje, ki ga podjetja, ki želijo iti v koraku s časom, morajo imeti. Začetek novega leta je odlična priložnost, da Facebook strani podjetja in povezavi na Twitter dodate še kode QR in tako ujamete tudi najsodobnejše uporabnike mobilnih telefonov.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.