Kozmetika Afrodita pozlatila prireditev

Foto: Afrodita
Foto: Afrodita
Kozmetika Afrodita je s svojo novo luksuzno kozmetično linijo GOLD 24 Ka in zlatim dekletom Natašo Pinozo, miss Universe Slovenije 2006, na že tradicionalni prireditvi Guest Star navdušila vrh tujega ter domačega poslovnega in diplomatskega zbora.
Oglej si celoten članek

Z anti-age luksuzno kozmetično linijo z delci čistega zlata GOLD 24 Ka so nagradili tudi letošnjo nagrajenko za področje diplomacije – Anunciado Fernandez de Cordovo, veleposlanico kraljevine Španije v Sloveniji, ki ni skrivala svojega zadovoljstva ob prejemu luksuzne linije. V Kozmetiki Afrodita poudarjajo, da so se za sodelovanje pri projektu Guest Star odločili, ker je sam koncept projekta v številnih točkah kompatibilen z njihovo strategijo nastopa na tujih trgih ter jim kot tak ponuja številne priložnosti za želeno širitev na trge zahodnoevropskih držav. Poleg tega pa absolutno podpirajo tudi vse družbeno odgovorne akcije, ki spodbujajo naklonjenost Slovenije tujcem, ki so za svoje delovno okolje izbrali Slovenijo, s svojim delovanjem in osebnostjo pa soustvarjajo sodobno, odprto in strpno družbo.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.