Lek in Rdeči noski

Foto: Arhiv Lek
Foto: Arhiv Lek
Rdeči noski, ki s pomočjo dolgoročnega pokrovitelja Leka že deveto leto prinašajo dobro voljo bolnikom po vsej Sloveniji, so na ljubljanski Pediatrični kliniki predstavili, kako bo potekalo njihovo delo v čakalnicah ambulant klinike, kjer bodo odslej pri najmlajših pacientih vsak torek in vsako sredo.
Oglej si celoten članek

Družba Lek, članica skupine Sandoz, je v zadnjih štirih letih z več kot 81.000 evri pripomogla k razveseljevanju več kot 50.000 bolnikov, ki so jih v času svojega skoraj devetletnega delovanja že obiskali klovni zdravniki. "Rdeči noski letno obiščemo skoraj 30.000 ljudi po vsej Sloveniji! Letos odpiramo tri nove programe: spomladi smo Rdeči noski že pričeli obiskovati otroke na Infekcijski kliniki v Ljubljani, z oktobrom odpiramo program v Pediatrični kliniki, ki bo pomenil predvsem obisk čakalnic in ambulant trikrat tedensko, ter mesečni program v Splošni bolnišnici Ptuj. Vsega tega ne bi zmogli brez svojih podpornikov in sponzorjev, ki se jim iskreno zahvaljujemo!" je povedala Eva Škofič Maurer, umetniška vodja Rdečih noskov.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.