Majski užitki v Kvarnerju

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Naposled smo le dočakali pravo pomlad s toplim soncem in visokimi temperaturami, ki kar vabijo na letne vrtove, sprehode, plaže … Če iščete prijeten kraj za druženje s prijatelji in sorodniki s pogledom na morje, odlično kavo in poceni kosilom ali ste si zgolj zaželeli glasbeno popoldne na soncu, letošnjo pomlad ne smete zaobiti novourejenega letnega vrta hotela Kvarner v Opatiji.
Oglej si celoten članek

Nedeljski „show cooking“ ob violini in kitari

V okviru glasbenega programa Sončni nedeljski popoldnevi, ki na letnem vrtu hotela Kvarner poteka ves maj, bo to nedeljo na sporedu violinsko-kitarski nastop. Gostom letnega vrta bo na voljo tudi show cooking, v okviru katerega bo v posebni ponudbi modra riba. Zadnjo nedeljo v mesecu pa vabijo na koncert tria Lemon in degustacijo hrvaških vin.

Razvajajte se s kavo in torto za 3 evre

Medtem ko so glasbeni popoldnevi rezervirani za nedeljo, boste lahko preostale dni v tednu s prijatelji in družino uživali na soncu ob posebni ponudbi kave in peciva. Tako na letnem vrtu hotela Kvarner kot na letnem vrtu kavarne Imperial poteka promocijska ponudba kave (kapučina) in čokoladnega minjona (2 evra) ter kave (kapučina) in torte po izboru (3 evre). Letni vrt hotela Kvarner lahko obiščete med 10. in 17. uro, kavarne Imperial pa med 8. in 21. uro.

Gastronomske specialitete s šparglji

Posebne pomladanske ponudbe letnega vrta hotela Kvarner pa tu še ni konec. Odslej lahko gostje uživajo tudi v raznovrstnih gastronomskih specialitetah. Sezona špargljev je še v teku, tako da so zdaj v ospredju jedi iz te zdrave zelenjave. Med specialitetami v posebni ponudbi hotela Kvarner so:

-        hobotnica s šparglji in češnjevimi paradižniki,

-        marinirani šparglji s šampinjoni,

-        sipina rižota s šparglji,

-        fuži s šparglji in škampi,

-        tagliata goveje pisanice na špargljevi posteljici ter

-        file brancina s šparglji in polento.

  Foto: Žurnal24 liburnia Foto: Žurnal24 liburnia

 
   

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.