Modni moški bodo letos nosili takšne čevlje!

Foto: Mass
Foto: Mass
Prečudovite superge, ki bodo nase vlekle poglede.
Oglej si celoten članek

Foto: Mass MASS

Jesen je letos v naše kraje prišla zgodaj in če se nanjo še niste pripravili, je sedaj skrajni čas. Da bi bila čim bolj barvita, so letos v modi superge, ki jih odlikuje barvna igra v dveh tonih. Prevladujejo zatemnjeni odtenki modre, rjave, olivno zelene, sive in opečnato rdeče. Na dolgočasne enobarvne superge tako hitro pozabite in si raje privoščite čevlje, ki bodo nase vlekli poglede.

Foto: Mass MASS
Na kakovost seveda ne smemo pozabiti. Materiali so prilagojeni letnemu času, zato lahko pričakujete izvrstno gladko usnje in nepremočljive tehnološke materiale, velikokrat tudi v paru.

Več na www.mass.si

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.