Na operacijo naslednji teden

Foto: Poliklinika Bagatin
Foto: Poliklinika Bagatin
Zmagovalec nagradnega tekmovanja Preobrazba, Boris Bunčić, ima danes še zadnji pregled pred operacijo, ki se bo zgodila naslednji teden.
Oglej si celoten članek

Na prvem pregledu so kirurgi Poliklinike Bagatin Borisu razložili potek operacije in mu s pomočjo 3D tehnologije pokazali, kako bo njegov obraz videti po operaciji, ki bo zajemala rekonstrukcijo zgornje ustnice, brazgotine nad ustnico ter korekcije nesimetričnih nosnic, ki so posledica shize.

"Operacijo že komaj čakam! Vseeno mi je, če bom med prazniki v bolečinah in zatečen, da bo vse skupaj le čim prej opravljeno," je občutke po prvem pregledu strnil Boris in dodal, da je nad 3D prikazom rezultatov operacije več kot navdušen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.