Na praznično Eroiko gredo ...

Foto: Arhiv skupine
Foto: Arhiv skupine
Trio Eroika se vrača na glasbene odre. 15. decembra se obeta božični koncert, kjer bodo šarmantni vokalisti predstavili tudi skladbe s svojega novega albuma. To so srečneži, ki dobijo po dve vstopnici.
Oglej si celoten članek

Po dveh izjemno uspešnih albumih in mnogih koncertih doma in po svetu je napočil čas, da trio Eroika z nami deli del svojega življenja. Naslov njihove nove zgoščenke je namreč Življenje. Aljaž, Metod in Matjaž že nestrpno pričakujejo, da bodo po koncertnih dvoranah odmevale nove pesmi. Kmalu se obeta tudi božični koncert, in sicer 15. 12. 2011 v hali komunalnega centra v Domžalah. Na čudovitem predprazničnem glasbenem dogodku se jim bo na odru pridružila prva dama slovenske glasbe, Helena Blagne.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.