Najbolj si želite večjih prsi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zbiranje prijav za nagradno tekmovanje Preobrazba, kjer si bo zmagovalec izbral lepotne operacije v vrednosti 10.000 evrov, se je že začelo. Komu bo Žurnal24 v sodelovanju s Polikliniko Bagatin uresničil sanje?
Oglej si celoten članek

Prevladujejo mlade ženske

Do zdaj smo prijeli največ prijav mladih mamic, ki hrepenijo po vitkejšem trebuščku, ožjih stegnih in polnejših prsih. Dvig in povečanje prsi sta med najbolj zaželenimi posegi tudi pri drugih ženskah, ki pa so si zaželele tudi korekcijo nosu, odpravo podbradka in korekcijo ušes.

Prijavite se

Tudi vi že dolgo razmišljate o lepotnem popravku? Ne zamudite enkratne priložnosti in sodelujte v nagradnem tekmovanju Preobrazba. Povejte nam, kaj bi na sebi najraje spremenili in zakaj, prijavi pa ne pozabite pripeti nazornih fotografij, saj bo komisija le tako lahko izbrala najprimernejše polfinaliste.

Če želite poseg na obrazu, vas prosimo, da se fotografirate nenaličeni, če želite poseg na telesu, pa se fotografirajte v perilu ali oprijetih oblačilih tako, da bodo problematični deli dobro vidni! Vaše prijave zbiramo do 17. 10. do 8. ure zjutraj. Sodelujete lahko vsi, ki ste dopolnili 21 let.

Za ženske in moške

Več o nagradnem tekmovanju, kjer bo zmagovalec prejel lepotne operacije v vrednosti 10.000 evrov, preostali štirje finalisti pa bone Poliklinike Bagatin v vrednosti 450 evrov, preberite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:54 4. Oktober 2011.

    upam, da bodo izbrali nekoga ki ZARES POTREBUJE pomoc in ne zaradi malo krivega nosa ali pa zato ker je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.