Največ del od Lune TBWA in Publicisa

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na letošnji že 21. SOF se je prijavilo 39 prijaviteljev s skupaj 386 deli, največ del pa sta prijavili agenciji Luna TBWA (95) in Publicis (86).
Oglej si celoten članek

"Pri ocenjevanju me bodo prepričala iskrena in presenetljiva dela z močno idejo, vrhunsko izvedbo in jasno povezanostjo z blagovno znamko," je povedal Samo Geršak, predsednik žirije letošnjega SOF-a, in dodal: "Pri novi tekmovalni skupini digitalne oglaševalske akcije je bistveno strateško razmišljanje, ki postavlja digitalno v središče komunikacije, ne da je zgolj privesek klasičnih kampanj."

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.