Največ je Facebookovcev

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Med socialnimi omrežji se največ uporabnikov prijavi v Facebook, in sicer kar 45 odstotkov v prvi četrtini leta 2012. Sledi mu Google z 31 odstotki, je pokazala raziskava Janrain.
Oglej si celoten članek

Tako Twitter kot Yahoo sta v prvem četrtletju letošnjega leta pritegnila le devet odstotkov uporabnikov socialnih omrežij, medtem ko LinkedIn in ostala omrežja le preostale tri odstotke. Facebook s številom uporabnikov vztrajno raste že zadnji dve leti, medtem ko delež Googla ostaja zelo podoben.

Na mobilnem področju je vodstvo Facebooka še močnejše, saj se je prek mobilnika v prvem četrtletju 2012 v Facebook prijavilo kar 49 odstotkov vseh uporabnikov socialnih omrežij, v Google+ 25 odstotkov in Twitter 14 odstotkov.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.