Obvezno za vse željne hribov in gora

Foto: Žurnal24 Triglavski narodni park
"Peter Pibernik, je zapuslen u 132. gorskem polku Slovenske vojske in reku je, da vsake par dni sliš da b nekdo rad odšu na Triglav ali pa nekam u hribe in ga žiucira da usakmu posebej razlaga kako in kaj," so simpatično pojasnili pri Korobaču.
Oglej si celoten članek

"Ker Peter ni gorski vodič, da b prau uskamu posebej razkazal lepote našh gora in ker je skoz leta pǝrdobu znajne, tko v službi, kot tud u privat živlejnu, bo raj pǝr nas mal puvedu mau kako se pǝrpravt na višine," dodajajo.

Pravijo, da bo: "Mau bo puvedu o osnovah kuko se organizerat za u hribe, predstavu bo pǝrdobivanje informacij o destinaciji in vremenu, kako se ublečt, puvedu bo kej o dobri puhodniški upremi, hrani in hidraciji." 

Govoril bo o pohodništvu in ne o alpinizmu, objave na predavanje pa so obvezne. 

Predavanje: “Prvi koraki v visokogorje: Kako se pripraviti na pohod” bo v Korobaču (Šutna 76, 1241 Kamnik) v sredo 14. Marca ob 20.00.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.