Plastične operacije med zvezdnicami

Foto: Reuters/EPA Victoria Beckham Foto: Reuters/EPA Teri Hatcher Foto: Reuters/EPA Nicole Richie Foto: Reuters/EPA Megan Fox Foto: Reuters/EPA Cindy Crawford Foto: Reuters/EPA Blake Lively Foto: Reuters/EPA Courteney Cox Foto: Reuters/EPA Christina Aguilera Foto: Reuters/EPA Ashlee Simpson Foto: Reuters/EPA Britney Spears
Mnogim zvezdnicam na poti do lepote pomagajo plastični kirurgi, nekaterim bolj uspešno, nekaterim manj. Mi smo v galeriji zbrali tiste, ki so jim lepotni popravki naredili uslugo.
Oglej si celoten članek

Če si tudi vi želite lepotnega popravka, potem se boste razveselili naše novice. Žurnal24 v sodelovanju s priznano Polikliniko Bagatin podarja lepotne operacije v vrednosti do deset tisoč evrov. Ne zamudite enkratne priložnosti in se prijavite.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.