Podarjamo 3 personalizirane knjige Mali junaki!

Foto: Žurnal24 Main.jpg Foto: Žurnal24 druzina.jpg Foto: Žurnal24 roke.jpg Foto: Žurnal24 snezak.jpg Foto: Žurnal24 soba.jpg Foto: Žurnal24 zmaj.jpg
Že poznate personalizirane otroške knjige Mali junaki? Tiste knjige, v kateri prav vaš otrok nastopa v glavni vlogi tako v besedilu zgodbe, kot tudi v vseh izjemnih ilustracijah! Tokrat vam podarjamo 3 knjige in kar 5 personaliziranih zimskih pobarvank …
Oglej si celoten članek

Izmed vseh, ki si boste na strani http://www.malijunaki.si/opomnik nastavili opomnik, s katerim vas bomo tri tedne pred rojstnim dnem vašega otroka obvestili o aktualni ponudbi Malih junakov, bomo izžrebali osem srečnežev in jim podarili personalizirane knjige in pobarvanke Mali junaki.

Mali junaki pa vam za novoletno darilo podarjajo tudi 15 % popusta ob naročilu katerekoli knjige na njihovi spletni strani www.malijunaki.si. Ob naročilu vnesite kodo NOVOLETO15 in pospremite vašega otroka v novo leto s knjigo v roki!  

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.