Preobrazba: Operacija je uspela

Lepotna operacija je uspela, zmagovalec Preobrazbe Boris Bunčić se po operaciji počuti dobro in že nestrpno pričakuje prve rezultate.
Oglej si celoten članek

Boris je že na poti do srečnejšega življenja, saj sta mu Žurnal24 in Poliklinika Bagatin s pomočjo nagradnega tekmovanja Preobrazba omogočila izpolnitev velike želje – lepotne operacije obraza. Boris si je zaželel korekcijo nosu, bolj simetrični nosnici in odpravo manjše brazgotine nad zgornjo ustnico, ki so posledica prirojene shize. Prepričal je kar 80 odstotkov bralcev, ki so ga izglasovali za zmagovalca.

Brez strahu

"Uresničili ste mi dolgoletno željo, zato razloga za strah ni bilo. Pred operacijo sem bil nestrpen in sem komaj čakal, da se začne," nam je pred operacijo zaupal Boris. Dodal je, da je bila to njegova želja že od zgodnjih najstniških let, med tekmovanjem pa je bil vesel velike podpore bližnjih in prijateljev.

Operacija je uspela

Borisa so operirali vrhunski kirurgi iz zagrebške Poliklinike Bagatin, že na pregledu pred operacijo pa so mu s pomočjo najnovejšega aparata 3D Vectra nazorno pokazali, kakšni bodo rezultati operacije. "Vse operacije so potekale po pričakovanjih, zdaj Borisa čaka okrevanje, prvi rezultati pa bodo vidni že čez en teden," nam je po operaciji zaupal dr. Tomica Bagatin, maksilofacialni kirurg.

Vas zanima, kakšni bodo rezulati operacije? Potem ne spreglejte novičk o Borisu v prihodnjih dneh in tednih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:09 22. December 2011.

    Lepo da je operacija uspela ... <br />Samo ne vem, ali se samo meni zdi....<br />Je bil nos tudi predmet …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.